Interaktív bábjáték

A Babos Bábos Társulat interaktív bábjátékai:

2-4 éveseknek:

A lusta öreg gőzös, – interaktív báb és élőjáték, sok ismert gyermekmondókával és dallal. A gyerekekkel együtt felébresztjük a lusta öreg öreg gőzöst, begyújtjuk és ha figyelmesen nézzük, még a füstjét is megláthatjuk… lassan az utasok is felszállnak, és együtt izgulhatunk nyusziért, aki menekül…vajon megmenekül?.. Majd bevásárolunk Meseország piacán.  bab

2-6 éveseknek:

Vidám mesék csokra  Szutyejev mesék bábokra hangolva. Kispipi és kisréce, A három kiscica, és A gomba alatt.       Ebben a három mesében van interaktív bábjáték, árnyjáték, és egy kis mesedramatizálás is.

3-6 éveseknek:

A három kismalac: a szereplőket nagy, puha  “párnabábok” elevenítik meg, élőjátékkal egybekötve. Egy kis játékkal a gyerekek is részeseivé válnak a mesének.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A kisoroszlán kalandjai – két mese:
– A kisoroszlán, aki nem tud kérni
– a kisoroszlán, aki beteg

Él egy kisoroszlán, aki épp olyan, mint mi vagy ti. Szeret játszani, de nem szeret osztozni, szereti az új dolgokat elkérni, de nem szereti visszaadni, és persze ebből sok gondja adódik… de szerencsére tanul egy varázsszót, attól kezdve minden jóra fordul.

bábjáték

3-8 éveseknek:

Cirkuszi mulatságok: interaktív báb és élőjáték, kül- és beltérre egyaránt.
Hogy mi kell egy cirkuszhoz? Elengedhetetlen a jókedv, a humor, sok sok érdekes állat, bűvész… s ha ez mind együtt van, akkor fergeteges mulatságban lesz részünk. A gyerekek találkozhatnak életnagyságú táncoló tevével, számoló lóval és csacsival, és akár bátorságot tehetnek tűzugrásból, kötéltáncolásból.

Mindegyik előadás igény szerint kiegészíthető kézműves foglalkozással is.
Az előadások ára: 25.000 Ft + kiszállási díj

plusz kézműves foglalkozás: összesen 15.000 Ft, minden szükséges kellékkel, az elkészült munkákat a gyerekek hazavihetik