Bérelhető játékok

Bérelhető játékok

MAXI JENGA

Remek ügyességi játék nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Nagyon népszerű esküvőkön, születésnapokon, céges rendezvényeken. Egyszerre többen játszhatják, hiszen mindenki feszülten figyel, mikor dől le a hatalmas torony. A hasábokból hármasával felépítjük a tornyot, kivéve az első sort, ahova csak 2 hasáb kerül, értelemszerűen a két szélére így összesen 19 sorból áll majd.  A játék lényege, hogy minél magasabbra építsük a tornyot, úgy, hogy az ne dőljön össze. A játékosok egyesével egy-egy hasábot húznak ki az épületből, majd azt a torony tetejére helyezik. Mindig csak teljes sor után lehet új sort kezdeni.
A játéknak nincs nyertese, csak vesztese van, méghozzá az, akinél összedől a torony. Egy hasáb mérete: 28.5cm x 7cm x 4.5cm. A torony magassága kezdéskor: 90 cm, maximális magassága: 230 cm. Vajon fel tudjátok ilyen magasra építeni?

     

Bérleti díj: 10.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 8.000 Ft/nap

Hullámvasút kicsiknek (2-5 éves korig, bel- és kültéren is használható)

A vidámpark izgalmas hangulatát hozza el otthonra a Step2 házi hullámvasútja! A gyerekeknek segít az egyensúlyérzék, a koordináció és a nagymotoros képességek fejlesztésében – ahogy újra és újra feltolják az emelkedőn a hullámvasút kocsiját. Ez a gyermek hullámvasút tartalmaz egy teljesen összeszerelt, quad-stílusú kocsit, mely önmagában is nagyszerű ráülős járgány a játszószobában, vagy a kertben való játékhoz.

– a rámpa tetején bemélyedés, hogy rögzítse a kereket, amíg a gyerek beszáll
– teljesen összeszerelt quad-stílusú kocsi, magasított a hátrésszel, kapaszkodóval és lábtámasszal a biztonságos lecsúszáshoz
– 2 db csúszásmentes lépcső, biztonságos fellépő mindkét oldalról a 3 darabból álló pályához
– több mint 3 m hosszú pálya
– maximális terhelhetőség: 22,7 kg
– minimális összeszerelés szükséges

Méretek (magasság x szélesség x mélység):

Sín: 37,5 x 312,5 x 77,5 cm, Kocsi: 38 x 59 x 33 cm
Csomagolás: 111,1 x 41,9 x 66,7 cm
Súly: 15,6 kg


Bérleti díj: 10.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 8.000 Ft/nap

Óriás JENGA
Remek ügyességi társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.
Egyszerre többen játszhatják, hiszen mindenki feszülten figyel, mikor dől le a hatalmas torony. A hasábokból hármasával felépítjük a tornyot, így összesen 19 sorból áll majd. A játék lényege, hogy minél magasabbra építsük a tornyot, úgy, hogy az ne dőljön össze. A játékosok egyesével egy-egy hasábot húznak ki az épületből, majd azt a torony tetejére helyezik. Mindig csak teljes sor után lehet új sort kezdeni. A játéknak nincs nyertese, csak vesztese van, méghozzá az, akinél összedől a torony. Egy hasáb mérete: 18 x 6 x 4,5 cm. A torony magassága kezdéskor: 90 cm, maximális magassága: 150 cm. Vajon fel tudjátok ilyen magasra építeni?

Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap

Ügyességi fajáték csomag

A csomag tartalma: óriás jenga, egyensúlyozó labirintus, 3 féle lépegető (zsiráf, krokodil, tigris), 2 gólyaláb, nyári sí (fa kétszemélyes lépegető) és óriás marokkó. Vajon milyen magasra tudjátok felépíteni a tornyot? Be tudod juttatni a golyót a labirintus közepébe, miközben egyensúlyozol a lábaiddal? Tudsz menni gólyalábakkal? Ki nyeri a versenyt a fából készült állatos lépegetőkkel? Vajon nehezebb az óriás marokkó pálcikákkal játszani? A csomagban levő játékok fejlesztik a koordináció és egyensúlyérzéket.

Bérleti díj: 15.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 12.000 Ft/nap

MINIGOLF készlet

A készletben található elemekből különféle pályákat lehet összerakni. 🏑 A 21 darabos készlet tartalma: 1 kezdő alap, 3 egyenes pályarész, 3 kanyarodó pályarész, 3 különleges „lyukas” rész zászlóval, 3 kapu (1 bohóc szája, 1 szélmalom, 1 pörgettyűs), 2 db gyerekméretű ütő, 2 db valósághű, de biztonságos golflabda, 1 db alagút.


Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap

FEBER óriás amőba (Connect4)

Remek szórakozás felnőtteknek is. Mérete: 117 x 122 x 57 cm A klasszikus stratégiai és intelligencia játék minimum 2 játékos számára. Ideális ha az egész család egy jó kis játékot szeretne. Élénk színei és masszív anyaga az időjárás és a hőmérséklet változás viszontagságait jól tűri, télen is a kertben hagyható, színét a nap sugarai nem fakítják meg ! Ideális kül- és beltéri “nyer a 4” bajnokságok megrendezéséhez.

  

Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap

Bolygós golyóvezető játék 

A színes bolygók között kell felvezetni a golyót az űrhajóhoz a zsinór mozgatásával. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a finommotorikus készségeket és a két kéz öszehangolt mozgását .Szuper készségfejlesztő játék, mely fejleszti a szem-kéz koordinációt 👁🖐, a finom motorikus készségeket és a két kéz összehangolt mozgását .👐A bolygók áthelyezhetők, különféle nehézségi fokozatok, útvonalak alakíthatók ki.🚀🌏

Mérete: 150×76 cm
Súlya: 11 kg


Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap


Csocsó asztal gyerekeknek

Klasszikus csocsó asztal gyerekeknek 5 éves kortól. ⚽️ Stabil, lábai leszerelhetőek, könnyen szállítható, a fémrudak teleszkóppal vannak ellátva a nagyobb biztonság érdekében. Mérete:106*69*74 cm


Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap


Ügyességi játékok

Olyan játékok, amit senkinek nem kell bemutatni, hiszen ki ne hallott volna a zsákban futásról, a kötél húzásról és a kincskeresésről.
Ajánlott korosztály: 4-99 év
A csomag tartalma: 10 m hosszú kötél kifejezetten kötélhúzáshoz, 4 ugrálózsák, különböző eszközök sorversenyekhez, üveggolyók a kincskereséshez.Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap

1 gondolat erről: „Bérelhető játékok

 1. Szia Viki!
  Szeptember 30. vasárnap szeretnénk megint kibérelni a zsiráfos ugrálóvárat.
  Mi is Kápolnásnyéken lakunk. 😊
  Itt át is tudnám venni.
  Köszönöm!

  Takács Anikó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.